2012. október 17., szerda

Avon





A Natura & Co-ról
A Natura & Co egy globális, célközpontú, többcsatornás és több márkájú kozmetikai csoport, amely magában foglalja az  Avon , a Natura, a The Body Shop és az Aesop. A Natura & Co nettó árbevétele   2018-ban 13,4 milliárd dollár volt. A csoportot alkotó négy vállalat elkötelezett amellett, hogy pozitív gazdasági, társadalmi és környezeti hatásokat generáljon. Az Avon 130 éve áll   a nők mellett: innovatív, minőségi szépségápolási termékeket kínál, amelyeket elsősorban a nők számára értékesítenek a nőkön keresztül. Az 1969-ben alapított Natura egy brazíliai multinacionális vállalat a kozmetikumok és a testápolás területén, a közvetlen értékesítés vezetője.
1976-ban alapított a  Brighton, Anglia , az  Anita Roddick , a The Body Shop globális szépség márka, amely arra törekszik, hogy a pozitív különbség a világon. Az Aesop ausztrál kozmetikai márkát 1987-ben hozták létre azzal a céllal, hogy a bőrre, a hajra és a testre nézve kiváló termékeket hozzon létre.
Country: UK
Sales Method: Person To Person
Compensation Structure: Multi-Level
Products: Cosmetics; Personal Care
Markets: 70
Primary Market: Brazil
Salespeople: 6 million
Employees: 28,300
Headquarters: Northamptonshire, England
Executive: Jan Zijderveld
Year Founded: 1886
Stock Symbol: AVP—NYSE
Website: www.avon.uk.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

MI AZ, AMIT KI NEM ÁLLHATSZ A HÁLÓZATÉPÍTÉSBEN ?

Valószínűleg a következő válaszok egyike, vagy többsége jutott eszedbe: Névlistaírás Ismerősök megszólítása Idegenek megszólítá...

CSATLAKOZÁSI
LEHETŐSÉG*

Ha egy megbízható MLM cégnél dolgozol, akkor lehetőséged van céged ajánló linkjével megjelenni az oldalon! Amennyiben nem szerepel még az oldalon, foglald le és legyél Te a szerkesztője! Javasolj megbizható MLM céget:




Hozzászólások

Kapcsolat

Név

E-mail *

Üzenet *