2012. október 17., szerda

Oriflame

Közvetlen Értékesítők Szövetségének tagja: dsa.hu


A szövetségi tagság a fogyasztónak és a közvetlen értékesítőknek egyaránt fokozott biztonságot jelent. Hiszen a tagcégek – a jogszabályi előírásokon túlmenően is – a szövetség Etikai Kódexének szellemében járnak el. Ha pedig a fogyasztónak olyan problémája adódna, amelyet nem tud közvetlenül a termékforgalmazóval vagy az általa képviselt céggel rendezni, akkor a szövetség Etikai Bizottságához fordulhat, ahol készséggel segítenek neki.

Az Oriflame-ről

Az 1967-ben alapított Oriflame szépségápolási társaság közvetlenül több mint 60 országban értékesít. Széles svéd, természet ihlette, innovatív szépségápolási termékeinek portfólióját mintegy 3 millió független Oriflame Consultants közvetíti, évente mintegy 1,3 milliárd eurós forgalommal. Az Oriflame számos jótékonysági szervezetet támogat világszerte, és a Világkorúság Alapítvány társalapítója. Az Oriflame egy svájci cégcsoport, amelyet a Nasdaq Stockholm tőzsdén jegyeznek.

Country: Switzerland
Sales Method: Person To Person
Compensation Structure: Multi-Level
Products: Cosmetics; Personal Care
Markets: 60
Primary Market: Asia-Pacific
Salespeople: 3 million
Employees: 6,189
Headquarters: Switzerland
Executive: Magnus Brännström
Year Founded: 1/1/1967
Stock Symbol: ORI-SS—Stockholm
Website: www.oriflame.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

MI AZ, AMIT KI NEM ÁLLHATSZ A HÁLÓZATÉPÍTÉSBEN ?

Valószínűleg a következő válaszok egyike, vagy többsége jutott eszedbe: Névlistaírás Ismerősök megszólítása Idegenek megszólítá...

CSATLAKOZÁSI
LEHETŐSÉG*

Ha egy megbízható MLM cégnél dolgozol, akkor lehetőséged van céged ajánló linkjével megjelenni az oldalon! Amennyiben nem szerepel még az oldalon, foglald le és legyél Te a szerkesztője! Javasolj megbizható MLM céget:




Hozzászólások

Kapcsolat

Név

E-mail *

Üzenet *